ThuiswerkCentrale.nl
Thuiswerkers direct inschrijven Bedrijven gratis inschrijven

FAQ

Wat is de minimale leeftijd om in te schrijven?
Wij hanteren geen minimum leeftijd, wel is het vaak zo dat bedrijven zoeken naar mensen van 18 jaar of ouder.

Wat wordt er gedaan met mijn gegevens?
Uw gegevens worden opgeslagen in onze database. Deze database is alleen op te vragen door ons (Thuiswerkcentrale) en bedrijven die (na aanvraag) in de database mogen kijken. Uw gegevens worden dus niet zomaar verstrekt!

Wie kan de database raadplegen?
Alleen bedrijven die thuiswerk aanbieden kunnen de database raadplegen. Deze bedrijven worden na aanmelding gecontroleerd en zo krijgen zij toegang tot onze database.

Waarom zijn er kosten aan verbonden?
Er moeten (helaas) kosten aan verbonden zijn. Dit heeft als reden dat niet iedereen zich zomaar (voor de grap) registreert. Verder zijn deze kosten nodig om de bedrijven die thuiswerk zoeken kosteloos door de database te laten zoeken, zodat meer bedrijven dit gaan doen, en u eerder een baan heeft. In tegenstelling tot een uitzendbureau ontvangt u uw loon van het bedrijf, er gaat dus niets naar ons, en u verdient wat u verdient!

Hoeveel bedragen de kosten?
De eenmalige inschrijfkosten bedragen 5 euro.

Wanneer is mijn betaling verwerkt?
Dit hangt af van de betaal methode die u kiest. Betaling via IDeal is gelijk verwerkt. Als u kiest om het zelf over te maken dan kan het enkele dagen duren voordat deze verwerkt is. Over het algemeen is dit maximaal 2 werkdagen.

Is mijn online betaling veilig?
Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider Mollie. Mollie maakt het online betalen op deze website mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL aan te bieden en Mollie zorgt voor de afhandeling van uw transactie. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van onze online diensten.

Wat verdient het?
Omdat er veel en veel verschillende bedrijven zijn ingeschreven is het moeilijk te zeggen wat u zult verdienen. Mede omdat de betalingen niet via ons verlopen, maar via het bedrijf zelf.

Binnen hoeveel tijd heb ik werk?
Helaas kunnen wij u niet garanderen binnen een bepaalde periode werk te hebben. Bedrijven zoeken door de database, en als deze uw naam vinden, nemen deze contact met u op. Dit kan binnen een week zijn, maar ook binnen een aantal maanden, in het ergste geval zelfs niet (maar hier gaan we niet van uit!).

Wat is een database?
Om het simpel te houden is een database een verzameling van gegevens. Deze gegevens zijn onderverdeeld in verschillende groepen. Iemand kan bij het zoeken in de database zoeken op een bepaalde groep, zodat hij of zij alleen deze resultaten krijgt.

Ik ben mijn inloggegevens vergeten. Wat nu?
Via deze link kunt u uw inloggegevens opvragen en/of opnieuw instellen.

Heeft u nog een vraag? Klik dan hier!
Statistieken
Bedrijven: 528
Vacatures: 93
Direct thuiswerk